Μετατροπη λεβητα πετρελαιου και ξυλου σε πελλετ η και καλαμποκι

Με το κόστος του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας συνεχώς αυξάνεται και τις πολλές νέες ρυθμίσεις που αποσκοπούν στη μείωση των εκπομπών CO ₂ στην ατμόσφαιρα αλλαγή καυσίμου σε συσσωματώματα ξύλου δεν ήταν ποτέ πιο πλεονεκτική.
Ωστόσο, αν έχετε έναν υπάρχοντα λέβητα που χρησιμοποιεί πετρέλαιο ή ακόμη και φυσικού αερίου,εκτος απο την ριζική αλλαγή του λέβητα και το συνοδευτικό του  σύστημα είναι συχνά μια τελευταία λύση.
 Τώρα, με ένα καυστηρα πελλετ, μπορείτε να κάνετε και τα δύο. Αλλαγή σε Wood Pellet θέρμανσης και χρησιμοποιηθει  ο υπάρχοντας λέβητας  θέρμανσης σας. 
Με ενα κοστος απο 1000 
διαθεσημοι καυστηρες για απο 25 εως 500 κw
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ 6983786610 & 6932479481
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Σύγχρονος Ιταλικός καυστήρας βιομάζας (πυρηνοξυλου) Bmix Digital 70kw &45Kw με προηγμένη τεχνολογία (USB Ready

 Οι καυστήρες pellet  έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στους σημερινους παραδοσιακους λέβητες με τον ελάχιστο κόπο.


Αν τοποθετηθεί  ένας από τους εγκεκριμένους καυστηρες πελετ θα    εξοικονομήστε χρήματα στους λογαριασμούς θέρμανσης σας

Για να ολοκληρώσετε τη μετατροπη σας σας έχουμε το σιλό και όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται. Τα σιλό έρχονται σε διάφορα μεγέθη,  σχεδιασμένα να αντέχουν το βάρος και την πρόληψη της υγρασίας επίτευξη των κόκκων.

Wood Pellet  θέρμανσης ... Εγκατάσταση

 Οι καυστήρες πέλλετ και βιομάζας κατασκευάστηκαν για να καλύψουν ιδιόμορφες ανάγκες επάνω στους λέβητες πετρελαίου. Έχουν εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση στους λέβητες πετρελαίου, στους λέβητες ξύλου και στους λέβητες πέλλετ. Είναι κατασκευασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να καίνε πέλλετ Α' ποιότητας χωρίς να δημιουργούνται ειδιαίτερα προβλήματα αλλά και πέλλετ ιδιοκατασκευής και πέλλετ με προβλήματα όπως πέλλετ με πέτρα ή αυξημένη υγρασία. Επίσης, είναι ικανοί να καίνε βιομάζα όπως πυρήνες κουκούτσια ελιάς, σπόρους καλαμποκιού, φλοιό από αμύγδαλα, φουντούκια και πολλά άλλα (αν μετά από την επιλογή του βιοκαυσίμου διαπιστωθούν προβλήματα, θα πρέπει να προβείτε στην αντικατάστασή του). Το μενού τους είναι εύκολο στην χρήση όπως άλλωστε και ο καθαρισμός τους.


























δειτε και εδω










Σχόλια