ΥΔΡΑΥΛΙΚΉ ΣΌΜΠΑ İFYIL ROASTER 20 KW ΜΕ ΦΟΎΡΝΟ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΌ ΚΙΤ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Ισχύς θέρμανσης  20 kW
- Ζεστό νερό 13 λίτρων / λεπτό .
. - Σόμπα για μαγείρεμα
 - Η διαθεσιμότητα του φούρνου
 - Κυκλοφορητής
- Κύκλωμα ψύξης
Δύο κυκλώματος λέβητα στερεών καυσίμων roaster 20 kW είναι σχεδιασμένο για ανοιχτό ή κλειστό σύστημα θέρμανσης, χωρητικότητας ζεστού νερού 13 λίτρα ανά λεπτό, διαθέτει ένα κομψό επιφάνεια ψησίματος με επικάλυψη με Teflon και φούρνο στο επάνω μέρος.



στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο κυκλοφορητής , ο εναλλακτης για το ζεστό νερό χρίσης ,  η βαλβίδα ασφαλείας με το σύστημα ψύξης , το δοχείο διαστολής  και το ηλεκτρικό σύστημα (θερμοστάτης και θερμόμετρο)
IFYIL Τζάκια κατασκευάζονται στην Τουρκία στο εργοστάσιο IFYIL από ανοξείδωτο χάλυβα πάχους λέβητα 4 mm. γραμμές παραγωγής IFYIL εργοστάσιο εξοπλισμένο με συγκόλληση ρομπότ με πολυβόλα και μηχανές κοπής πλάσματος, το οποίο εξασφαλίζει την ποιότητα και ανθεκτική συγκόλληση.        
    Εστια  και Φούρνος με μποιλερ  νερόυ - είναι σε λέβητα στερεών καυσίμων να συνδυάσει την τεχνική λύση για τη θέρμανση του σπιτιού σας με το κλείσιμο ή το άνοιγμα του συστήματος θέρμανσης? λειτουργική χρήση του κομψή εστίες για μαγείρεμα και θέρμανση? η δυνατότητα του ζεστού νερού για την ικανότητα του συστήματος παροχής ζεστού νερού των 13 λίτρων ανά λεπτό? συναγωγή λέβητα θέρμανσης κοντά στην περιοχή, και την αισθητική αντίληψη της ζωής φωτιάς μέσα από το γυαλί του φούρνου πυρίμαχων θυμίζει κομψό και πολυ-λειτουργικό τζάκι.             Μια ιδανική λύση για τη θέρμανση το σπίτι zagorodgo, συνδυάζοντας ένα κομψό ζεστό νερό. Στερεά επιλογή τζάκι να συνδυάσει την αισθητική των έμβιων φωτιά, την τεχνική ικανότητα της κεντρικής θέρμανσης, η δυνατότητα παροχής ζεστού νερού, και η δυνατότητα το μαγείρεμα και τη θέρμανση.             Σε αντίθεση με το παραδοσιακό λέβητα στερεών καυσίμων, IFYIL τζάκια στο πρότυπο της με ένα κυκλοφορητή WILO, μια ενσωματωμένη σερπαντίνα ψύξης, με βαλβίδα ασφαλείας Watts, εξαερισμού και βαλβίδα ανακούφισης. Η παρουσία αυτών των πρόσθετων και απαραίτητα στοιχεία που δεσμεύουν λέβητα στερεών καυσίμων, μειώνει σημαντικά το κόστος του τελικού συγκροτήματος, διευκολύνει και επιταχύνει τις εργασίες εγκατάστασης. Επιπλέον, το συμπαγές εργοστάσιο εξοπλισμού καιρό φούρνο καύση IFYIL όλα τα απαραίτητα συνδετικά στοιχεία, προσθέτει σημαντικά στην κομψότητα και την αισθητική αντίληψη του τελικού και να συνδεθεί με το σύστημα κεντρικής θέρμανσης καλοριφέρ.









        Τεχνικός εξοπλισμός:          

  •  - Επίστρωση Teflon των πλακών μαγειρέματος            
  •  - Η παρουσία του στην κορυφή του φούρνου          
  •   - Εναλλάκτης θερμότητας Δύο μπάλα         
  •   - Αντοχή στη θερμότητα γυαλί           
  •   - 4 χιλιοστά λέβητα χάλυβα            
  •  - Κινητά σχάρα            
  •  - Μια ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου          
  •   - WILO κυκλοφορητή πλήρη          
  •   - Αυτοματοματισμο  έκτακτης ανάγκης λέβητα ψύξης     
  •    - Βαλβίδα ασφαλείας Αρωγής          
  •    - Η δυνατότητα DHW (προαιρετικό)       
  •     - Built-in φούρνο (προαιρετικό)


Σχόλια