Λέβητας πελλετ TOBY – Αυτοκαθαριζόμενος

ΤΗΛ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 6932479481
Ο λέβητας πελλετ TOBY αποτελεί μία από τις πιο εξελιγμένες λύσεις για την αυτόματη καύση των pellets ξύλου στην Ελληνική αγορά. Έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση σε πολύ μικρούς χώρους όπως μικρές αποθήκες, πλυσταριά, μπαλκόνια και βοηθητικοί χώροι. Σε αυτό συμβάλλουν oι μικρές εξωτερικές διαστάσεις (79X75cm) ,η πλήρης μόνωση των εξωτερικών τοιχωμάτων του και η μεγάλη χωρητικότητα Pellets 150 κιλά.



Αρχή λειτουργίας αυτού του λέβητα είναι η «υπο-πίεση» του θαλάμου καύσης. Πλήρης αυτόματη λειτουργία με ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου . Σύστημα καύσης με αυτόματους κύκλους καθαρισμού και με τέλεια καύση σε όλα τα στάδια. Η καμινάδα που απαιτείται είναι μόλις ένα μέτρο λόγω του inverter ανεμιστήρα απαγωγής των καυσαερίων. Ο καθαρισμός του λέβητα είναι εύκολος χάρη στην ειδική λαβή με σούστες οι οποίες αφαιρούν με τα ελατήρια τους την τέφρα από τους εναλλάκτες θερμότητας μια φορά την εβδομάδα. Δοκιμές έγιναν με την πίεση 6 bar, καθώς και η εγγύηση του συστήματος είναι 5 χρόνια σύμφωνα με τις εσώκλειστες οδηγίες. Mε εκπληκτικό βαθμό θερμικής απόδοσης που ξεπερνά το 94% .Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στη Ελλάδα δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την βιομάζα ως εναλλακτική λύση και ως το 100% οικολογικό καύσιμο, καθώς παρέχουν οικονομία στη θέρμανση .
τηλ 6983786610
Οι λέβητες Toby εγγυώνται υψηλές θερμικές αποδόσεις, χαμηλές καταναλώσεις πελλετ και μειωμένες εκπομπές ρύπων στην ατμόσφαιρα.
Η ηλεκτρονική μονάδα στον λέβητα είναι ένας σύγχρονος υπολογιστής με πολλές εύχρηστες λειτουργίες . Η μονάδα χωρίζεται σε ρυθμίσεις για τον Τελικό Χρήστη και για τον εγκαταστάτη, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση. Όλες οι μελλοντικές ενημερώσεις πραγματοποιούνται εύκολα μέσω θύρας USB έτσι ώστε να λαμβάνετε πάντα την τελευταία έκδοση του προγράμματος.
λέβητας toby 18 55 kw
Σόμπα λέβητας TOBY
τηλ 6983786610

Σόμπα πελλετ για τα καλοριφερ
►Η σόμπα πελλετ καλοριφέρ TOBY μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν οπουδήποτε. Ολοκληρωμένο συγκρότημα με αυτοκαθαριζόμενο λέβητα κάθετων διαδρομών και με παράθυρο που προσφέρει μια μαγευτική θέα της φλόγας. Έχει πολύ υψηλή απόδοση που παίρνει από την καύση του πελλετ. Xάρη στον εξελιγμένο σχεδιασμό και το μοναδικό μικρό μέγεθος της, θα δώσουν προσωπικότητα στο χώρο σας δίνοντάς σας μέγιστη άνεση.

►Ο σόμπα έχει ενσωματωμένο κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής
και βαλβίδα ασφαλείας.

►Ο καθαρισμός της σόμπας πελλετ είναι εύκολος χάρη στην ειδική λαβή με σούστες οι οποίες αφαιρούν με τα ελατήρια τους την τέφρα από τους εναλλάκτες θερμότητας μια φορά την εβδομάδα.

►Η μεγάλη οθόνη αφής άλλα και ο εύκολος χειρισμός είναι χαρακτηριστικά που κάνουν την χρήση της φιλική στον τελικό χρήστη.
οθόνη αφής toby





Με την σόμπα πελλετ καλοριφέρ σας δίνουμε μια αξιόπιστη και οικονομική λύση χωρίς να χρειασθεί να κάνετε κάθε μέρα τον θερμαστή.










Σχόλια